Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Εισαγωγικό σημείωμα

Στην Αγγλία σήμερα έρχονται οι εξής τύποι ανθρώπων:
1) Νέοι από 18-22 χρονών για σπουδές.
2) Νέοι από 25-32 χρονών για δουλειά.
3) Όλες οι ηλικιακές ομάδες που έχουν την οικονομική άνεση για διακοπές!!!

Σκοπός αυτού του ιστολόγιου είναι να μπορέσω να περιγράψω κάποιες συνθήκες που μπορεί να βιώσει κάποιος στο ξεκίνημα μιας νέας σελίδας στην ζωή του. 


Επίσης θα ήθελα με την συνεισφορά και άλλων συμπατριωτών μας που έχουν αντίστοιχες εμπειρίες να έχουμε ένα σημείο αναφοράς  έναν οδηγό επιβίωσης, ένα μέρος όπου αν βρεθείς σε αδιέξοδο θα μπορεί να βρεις μια λύση.
Ως διαχειριστής του ιστολογίου δεν διεκδικώ το αλάθητο των απόψεων μου και για αυτό οι όποιες αναρτήσεις προκύψουν από μένα θα είναι από την οπτική του χρήστη που καταθέτει μια εμπειρία, για αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να λογοκριθεί και καμία δημοσίευση η οποία έχει να κάνει με το περιεχόμενο αυτού του ιστολογίου.
Κλείνω αυτό το εισαγωγικό σημείωμα αναφέροντας οτι είμαι ο Γιάννης και εδώ και 4 μήνες ανήκω στο 2 γκρουπ ανθρώπων από τα παραπάνω.
Στις αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν θα σας περιγράψω ξεχωριστά κάθε θέμα που έπρεπε να λύσω από την ώρα που πήρα την απόφαση της μετανάστευσης μέχρι και σήμερα.

Καλό ταξίδι....!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Γεια,
Ειμαι η Κατερινα και πολλα απο αυτα που γραφεις με ενδιαφερουν αμεσα καθως στις 10 Μαρτιου ο αντρας μου κει εγω μετακομιζουμε στο Εδιμβουργο (ελπιζουμε για μονιμα)
Θα θελαμε περισσοτερες πληροφοριες σχεδον για ολα τα διαδικαστικα που γραφεις(μεταφορα της γατας μας-κοστος και με τι εταιρεια,ανοιγμα τραπεζικου λογαριασμου κτλ)...Διαφωτισε μας αν μπορεις!!!
Ευχαριστω,
Κατερινα

Animated Social Gadget - Blogger And Wordpress Tips